Skelbiame „Vasara su knyga“ prizų laimėtojus!

Ruduo – derliaus nuėmimo ir dalijimosi gėrybėmis metas. Todėl džiaugiamės galėdami pasidalinti mūsų rėmėjų įsteigtais prizais su skaitymo iššūkį „Vasara su knyga“ įveikusiais dalyviais!

Pagrindinio rėmėjo Hobbyshop rinkiniai keliauja:

  • Andrėjai Vereškaitei iš Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos Stoniškių filialo. Jums atitenka šeimos stalo žaidimų rinkinys!
  • Livetai Šikarskaitei iš Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos. Jums atitenka kelioninių stalo žaidimų rinkinys!
  • Zitai Grybauskienei iš Klaipėdos rajono savivaldybės Jono Lankučio viešosios bibliotekos Kretingalės filialo. Jums atitenka galvosūkių rinkinys!
  • Giedrei Stankevičiūtei iš Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Suvieko filialo. Jums atitenka dėlionių rinkinys!
  • Ąžuolui Zalieckui iš Birštono viešosios bibliotekos Siponių filialo. Jums atitenka vakarėlių žaidimų rinkinys!

Kiti prizai:

  • Planšetinis kompiuteris Microsoft Surface Go 2 su metine Antanukas.lt prenumerata atitenka Aurelijai Astikaitei iš Švenčionių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos!
  • Momentinė kamera Fujifilm Instax Mini 12 Mint Green atitenka Taurui Noreikai iš Kauno rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Karmėlavos filialo!
  • Momentinė kamera Fujifilm Instax Mini 12 Pastel Blue atitenka Livetai iš Ignalinos rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Gilūtų filialo!

100 eurų vertės Patogu pirkti dovanų kuponai keliauja:

Daivai Dragūnienei iš Tauragės rajono savivaldybės Birutės Baltrušaitytės viešosios bibliotekos Žygaičių kaimo filialo, Virginijai Grigužauskaitei iš Mažeikių Henriko Nagio viešosios bibliotekos Palnosų filialo ir Gintarui Musteikiui iš Švenčionių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Pabradės miesto bibliotekos filialo!

Chill4You sėdmaišiai atitenka:

Benui Eimučiui iš Lietuvos audiosensorinės bibliotekos Klaipėdos padalinio ir Adrianui Marmakui iš  Kupiškio r. Alizavos pagrindinės mokyklos bibliotekos!       

Dėkojame rėmėjams ir sveikiname laimėtojus!

Artimiausiu metu „Vasara su knyga“ organizatoriai susisieks su laimėtojais dėl prizų atsiėmimo.

Visi laimėtojai išrinkti burtų keliu