„Xiaomi“ kviečia dalyvauti skaitymo iššūkyje

Akcijai „Vasara su knyga“ 2021 metai kaip niekada gausūs rėmėjų ir draugų, norinčių prisidėti prie skaitymo iššūkio ir paskatinti dalyvius rinktis knygas.

Pagrindinius prizus šiais metais įsteigė išmaniųjų technologijų bendrovė „Xiaomi“. Naujo akcijos partnerio dėka šiais metais turėsime net 14 puikių pagrindinių prizų, kuriuos gaus burtais atrinkti iššūkį įveikę dalyviai.

Trumpai apie pagrindinį rėmėją:

„Xiaomi“ – tai korporacija, kurią įsteigė Lei Junas 2010 metais. Savo produktus įmonė pristato daugiau nei 100 pasaulio šalių. Kasdien bendrovė kuria produktus už sąžiningas kainas, kad visi žmonės galėtų mėgautis geresniu gyvenimu, pasitelkdami naujoviškas technologijas. Įkūrėjas mano, kad aukštos kokybės technologija neturi kainuoti brangiai.

Pagrindiniai ir populiariausi Lietuvoje „Xiaomi“ produktai yra išmanieji telefonai ir išmanieji įrenginiai, skirti namams ir laisvalaikiui (dulkių siurbliai, paspirtukai, išmaniosios apyrankės ir t.t.).

2015 m. pardavusi daugiau nei 70 milijonų išmaniųjų telefonų ir pasidalijusi savo produkcija tokiose šalyse kaip Taivanas, Honkongas, Singapūras, Malaizija, Filipinai, Indija, Indonezija ir Brazilija Xiaomi sėkmingai plečia savo veiklą visame pasaulyje ir tuo pat metu tampa pasauliniu prekės ženklu.

„Xiaomi“ atstovė įmonė „ALSO Lietuva“ teigia, kad išmaniosios technologijos lengvina mūsų buitį ir padeda sutaupyti nemažai laiko: „Manome, kad tas laikas gali būti praleistas prasmingai – skaitant ir taip plečiant pasaulėžiūrą. Tad kviečiame kiekvieną iš Jūsų priimti skaitymo iššūkį ir įrodyti, kad sutaupytas laikas gali būti praleistas įdomiai ir naudingai.“